Nyhedsbrev

15-04-2021          

Kære Farum Folkedansere

Efter en al for lang pause, ser vi frem til at kunne komme i gang med at danse lidt igen. Inden sommerferien har vi reserveret 2 danseaftner (med coronapas):

1. mandag d. 31. maj kl. 19.30 2021 med generalforsamling (dagsorden ifølge vedtægter)

2. mandag den 7. juni kl. 19.30 2021

Vi har har savnet vores ugentlige bensving, hygge og grin. Det bliver rigtigt dejligt, at komme i gang. Vi glæder os til at se jer til danseaftnerne med vor dygtige instruktør og vores to dygtige musikere. Vi er glade for, at kunne fortælle vores fantastiske trio Christian, Mads og Lena også står klar i næste sæson.

Hvis I er i tvivl om I har modet til, at komme i gang igen efter sommerferien, så kom og vær med, dans så meget i orker, lyt til den dejlige musik og nyd fællesskabet. De første gange er det helt uforpligtende bare at komme og være med.

Vi skal have coronapas klar, men ellers ved vi ikke, hvilke andre regler, der kommer til at gælde. Og vi danser, hvis Gud og corona det vil.

På vegne af bestyrelsen Anni

Coronaforholdsreglerne:

1. Hvis man hoster en del eller er syg, skal man blive hjemme.

2. Man hilser på hinanden med øjenkontakt, smil og nik. Man kan give hånd, hvis man vasker/spritter hånd bagefter.

3. Afspritning af hænder eller håndvask: når man kommer, før og efter pauser, og inden man går hjem. Medbring gerne håndsprit. Undgå kø ved håndspritten. Bemærk, at de tomme spritflasker skal aflevers som farligt affald (fordi, når skraldevognen komprimerer affaldet kan der opstå brand og eksplosioner).

4. Hvis man skal hoste, skal det ske i albuebøjningen. (Derfor bruger vi helst ikke albuen til hilsen)

5. Hold afstand medmindre I udgør en ”særlig gruppe”. Folk over 65 år skal gerne holde større afstand end 1 m, fordi der skal mindre smitte til at gøre dem syge.

Brug evt. ”stalden” som garderobe, for at undgå, at I kommer for tæt ved hinanden.

Dørerne til WC’er mm efterlades åben. Undgå om muligt at bruge toiletterne.

Heldigvis danser vi i et stort lokale med god afstand mellem os, og vi er gode til at afspritte og lufte ud.

På bestyrelsens vegne

Anni kjeldgård