Nyhedsbrev

Nyhedsbrev november 2022
Vi er kommet godt i med vores ny sæson. Velkommen til de mange nye dansere, som er med til at løfte stemningen på vores danseaftner.


Hjælpere til juletræsfesten og fastelavnsfesten: Har I ikke børn eller børnebørn i den rette alder til at deltage i festerne, vil det være dejligt, hvis I har kræfter og overskud til at deltage som hjælpere. I bedes melde jer direkte til Minna, som er koordinator. Som hjælper betaler I selvfølgelig ikke.


Mandag 28. november har vi åben danseaften. Tag gerne venner og familie med. Gæster: pris 40 kr. Medbring selv gerne kaffe/te/kage. Passive medlemmer, som gerne vil danse en ekstra gang her i november, kan betale 40 kr. som gæst. Det er altid ekstra sjovt at danse, når vi er mange.


Lørdag den 10. december afholder vi vores populære juletræsfest på Ellegården fra 14.30 –17.00. Christian optræder som julemand og kommer ned gennem skorstenen med godteposer til alle børnene. Han læser eventyr og leder den traditionsrige dans omkring juletræet med alle de dejlige, klassiske børnedanse. Lena og Mads spiller op til dansen. Der bliver hygge med servering ved borde, og børnene leger i salen. Det bliver en fantastisk eftermiddag. Prisen på 75 kr. per person dækker godteposer, juice/kakaomælk/te/kaffe og kager.

Mandag den 12. december kl. 18 er sidste danseaften før jul. Vi starter kl. 18 med fælles buffet. Danseleder, Christian og vores spillefolk, Lena og Mads er vores gæster ved buffeten. Vi dansere medbringer en ret til den fælles buffet. Alle medbringer tallerkener, bestik, glas/kop, kaffe/te, servietter. Drikkevarer kan købes eller medbringes.


Mandag den 9. januar går vi i gang igen i 2023. Vi ønsker hinanden Godt Nytår og fejrer det nye år med et lille glas.


På bestyrelsens vegne
Anni