Nyhedsbrev

Nyhedsbrev august 2023

Kære Farum Folkedansere
Vi ser frem til endnu en ny og spændende dansesæson. Vi har savnet samværet og at få rørt vores danseben til pragtfuld og livsglad musik.

Sæsonen starter: mandag d. 4. september kl. 19.30

Vi håber, at I alle har mod på at komme i gang igen. Er I i tvivl, så kom alligevel og prøv at være med og nyde samværet, hyggen og den dejlige musik. I kan komme hele september måned helt uforpligtende. Mærk, at danseglæden stadig er der, og at vi stadig kan danse.

Temaet for sæsonens danseaftner bliver danse fra Bornholm. Bornholm har nogle spændende danse til noget vidunderlig musik.

Danseaftnerne vil blive tilpasset dansernes niveau. Der vil ikke være ret meget egentlig trintræning. Det vil ske via de danse, vi danser fx som led i kredsdanse.
Inviter endelig venner og familie til at komme og danse med. For nye gæster, som ikke allerede har været her på prøve, er september måned gratis. Vi gør vores yderste for, at alle kommer ud at danse.

Vores første åbne danseaften er mandag den 25. september, hvor nye gæster danser gratis, mens vores andre dansevenner betaler 40 kr.

Ren natur affaldsindsamling
Den 6. juni stod 12 friske Farum Folkedansere klar til at drage ud på Farums gader omkring Farum fodboldstadion og samle affald op! Det blev en flot indsats på 3 timer i bagende varm sol. Alle var især overraskede over mængden af cigaretskod og snuspakker! Tredje halvleg blev indtaget i skyggen. Tak for indsatsen og det efterfølgende kontante bidrag til
foreningen.

Bornholm
Der er forslag om, at vi deltager i Dansefestival Bornholm i pinsen dvs. 17. maj – 20. maj 2024. Det er organiseret så alle indkvarteres i feriebyer med huse, hvor der kan bo ca. 4 personer per hus. Der vil være forskellige dansearrangementer, workshops, opvisninger mm. Med 4 i hver hytte bliver prisen inklusive færge mm 650 kr. per person. Se mere på: www.teambornholm.dk/grupper

Hjælpeopgaver
Der er brug for en webmaster. Vores hjemmeside er ikke avanceret, så opgaven er til at have med at gøre. Vores nuværende webmaster har meldt sig ud.
Der er også brug for hjælp til PR.
Hvis der er opbakning til tur til Bornholm, bliver der brug for hjælp til organisering.

Vi glæder os meget til at se jer alle igen.
Mange hilsner på bestyrelsens vegne
Vera og Anni